< Terug

 

Mr. M.F.E. Sprenkels

 

Maurice Sprenkels studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht en is sinds 2001 werkzaam als advocaat.

Vanaf 2023 is hij werkzaam als advocaat bij Keulers & partners Advocaten waarbij hij is toegetreden tot de maatschap.

Maurice Sprenkels houdt zich voornamelijk bezig met (Jeugd)strafrecht en Huurrecht, waarbij huurders- en verhuurders van zowel woonruimte als bedrijfsruimte worden bijgestaan.

Daarnaast heeft hij een passie voor (voetbal-, wieler- en race) sport, reden waarom hij zich tevens heeft toegelegd op het Sportrecht, een juridische discipline waarin veel rechtsgebieden bij elkaar komen. Maurice Sprenkels adviseert in dit kader o.a. over statuten, reglementen en gedragsregels, aansprakelijkheid in sport- en spelsituaties, merchandising en portretrecht, schorsingen en tuchtrechtelijke beslissingen, sponsor- en spelerscontracten en arbitrage- en tuchtzaken. Hij is tevens werkzaam als “football agent” (KNVB Registered Intermediary). Als football agent adviseert hij bij het opstellen en beoordelen van (spelers)contracten, voert hij contractonderhandelingen en verleent hij juridische bijstand bij transfers zowel voor individuele spelers als voor clubs (nationaal en internationaal).

Als advocaat onderscheidt hij zich door zijn gedrevenheid en passionele inzet. Vastberadenheid, doorzettingsvermogen en het streven naar een goed resultaat voor de cliënt staan bij hem voorop.

Maurice Sprenkels heeft in 2021 de Leergang Financieel Economische Strafrecht en in 2023 de Leergang Sport en Recht met goed gevolg behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Stuur Maurice Sprenkels een e-mail