Iedere advocaat heeft zijn eigen rechtsgebied(en), variërend van personen- en familierecht en vreemdelingenrecht tot ondernemingsrecht.

Meerdere advocaten zijn lid van een specialisatievereniging. Onze advocaten investeren sinds jaar en dag in studie en opleiding. Rechtspraak en literatuur worden wekelijks bijgehouden. Nieuwe rechtsontwikkelingen worden op de voet gevolgd, zodat de juridische kennis altijd up to date is en wij onze cliënten van adequate rechtshulp kunnen voorzien.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

mr. E.H.M. Brans staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Bestuursrecht (subrechtsgebieden Bestuursprocesrecht, Handhavingsrecht en Subsidierecht), Omgevingsrecht (subrechtsgebieden Milieurecht, Natuurbeschermingsrecht, Ruimtelijk Bestuursrecht en Waterrecht) en Sociaal-Zekerheidsrecht (subrechtsgebieden Sociale voorzieningen en Volksverzekeringen).

mr. A.B.J. van Daal staat geregistreerd op het hoofdrechtsgebied Algemene rechtspraktijk (subrechtsgebied Burgerlijk recht).

mr. A.C. Dabekaussen staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Arbeidsrecht, Sociaal-Zekerheidsrecht en Huurrecht.

mr. J.F.C. Eliëns staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Personen- en Familierecht (subrechtsgebieden: echtscheidingen, alimentatiezaken en omgangsregelingen; ouderschap en erkenning; Jeugdbeschermingsrecht en bijzonder curatorschappen), Verbintenissenrecht, Strafrecht (subrechtsgebied Jeugdstrafrecht).

mr. J.J. Serrarens staat geregistreerd op het hoofdrechtsgebied Strafrecht (subrechtsgebied TBS).

mr. W. de Vilder staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Algemene praktijk en Strafrecht (subrechtsgebied: vreemdelingen (straf-)recht).

mr. M.F.E. Sprenkels staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Strafrecht (subrechtsgebieden Financieel Economisch Strafrecht, Fiscaal Strafrecht, Uit- overleveringszaken) en Sociaal Zekerheidsrecht (subrechtsgebieden Sociale voorzieningen, Volksverzekeringen en Werknemersverzekeringen).

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.